گرسنگی کشیدن و ضعف و سختی رو برای لاغر شدن فراموش کن! با این روش علمی، لاغری سریع رو تجربه کن!
همونطور که میدونی راه های خیلی زیادی برای لاغری سریع و از دست دادن وزن وجود داره. اما معمولا این راه ها علمی نیست و باعث گرسنگی و ضعف و عدم رضایت میشه و اگر اراده ت آهنین نباشه جدا از عوارضی که این نوع رژیم ها دارن احتمالا گرسنگی باعث میشه کم بیاری.
روشی که توی این محصول بهت توضیح میدم کاملا علمی و تحقیق شده هست و باعث موارد زیر میشه:
1. به شدت اشتهات رو کاهش میده.
2. کاهش وزنت رو بدون احساس گرسنگی سرعت می بخشه.
3. متابولیسمت رو هم همزمان تقویت میکنه و بهبود میده.
این روش علمی در 3 گام خیلی ساده برات توضیح داده میشه که با هم گام اول رو می بینیم:
گام اول - کاهش مصرف مواد قندی و نشاسته ای
مهم ترین بخش در این روش کاهش مصرف مواد قندی و نشاسته ای یا همون کربوهیدرات هاست. کربوهیدرات ها موادی هستند که ترشح انسولین رو در بدن تحریک می کنند و اگر تا حالا نمی دونستی بدون که انسولین هورمون اصلی ذخیره چربی در بدنه!
وقتی انسولین افت پیدا کنه بدن ترجیح میده به جای کربوهیدرات ها چربی ها رو بسوزونه! یک مزیت دیگه کاهش انسولین اینه که کلیه ها با کاهش انسولین سدیم و آب اضافی بدن رو دفع می کنن که منجر به کاهش نفخ و ورم بدن میشه.
شاید باورت نشه اما با این روش تغذیه ای حتی میتونی در هفته اول تا 4.5 کیلو آب و چربی بدنت رو از دست بدی!
نمودار بالا نتیجه یک تحقیق رو نشون میده که در اون دو نتیجه دو نوع رژیم «کم کربوهیدرات» و «کم چربی» روی زن هایی که چاقی مفرط داشتن بررسی شده!
افراد رژیم کم کربوهیدرات تا هنگام سیری غذا میخوردن اما افراد رژیم کم چرب با گرسنگی و کالری شماری غذا میخوردن!
همونطور که میبینی کاهش وزن افراد رژیم کم کربوهیدرات بیشتر و پایدار بوده اما افراد رژیم کم چرب وزن کمتری کم کردن و بعد هم وزنشون تا حدوی برگشته!
نتیجه گام اول: پس کربوهیدرات مصرفیت رو کم کن و بدون گرسنگی لاغر شو چون کاهش انسولین سوزوندن چربی ها رو به طور خودکار در بدنت فعال می کنه و با کاهش اشتها باعث کاهش وزن بدون گرسنگی میشه! در گام دوم میگم که چه چیزهایی رو بدون گرسنگی و تا سیری کامل میتونی مصرف کنی!
برای دریافت دو گام دیگر لاغری سریع به روش علمی به پیج زیر مراجعه فرمایید:
http://fitsho.ir/scientific-fast-weight-loss
بدن خوش فرم و محکم میخوای؟ انرژیت برای تمرین کمه؟ این 12 ماده غذایی برتر برای فیتنس بانوان رو در برنامه غذاییت بگنجون!
اگر میخوای وارد فیتنس بانوان بشی یا تا حالا کار کردی، حتما برات سوال بوده که چه خوراکی هایی میتونه تو رو زودتر به هدفت که یه بدن زیبا و فیت و فرم گرفته هست برسونه و انرژی لازم برای تمرینت رو فراهم کنه. توی این فایل کوچیک، 12 ماده غذایی برتر برای فیتنس بانوان رو بهت معرفی می کنم. پس اون ها رو توی رژیم غذاییت بگنجون و از دونستن این راز لذت ببر!
این موادغذایی علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز تو برای تمرین، پروتئین لازم برای عضلات و همچنین چربی های مفید برای آب کردن چربی های بدن حین تمرین رو هم تامین می کنن. بعلاوه خواص عالی دیگه ای هم دارن که برات توضیح داده میشه!
سه نمونه از این مواد غذایی رو در زیر باهم میبینیم:
1- هویج
هویج کربوهیدارت پیچیده ای داره که انرژی مورد نیاز عضلات رو تامین می کنه. همچنین با وجود کالری خیلی کم، پتاسیم لازم برای کنترل فشار خون و انقباضات عضلانی رو تامین می کنه!
2- ران مرغ
دریافت آهن و روی ناکافی باعث کاهش انرژی میشه. پختن مقداری ران مرغ یا بوقلمون بهترین راه برای دریافت آهن و روی مورد نیازته. گوشت تیره مرغ بطور قابل توجهی چربی کمتری در مقایسه با گوشت قرمز داره و دارای آهن، روی و ویتامین ب هست که زنان بهش نیاز دارن.
3- شیرکاکائو
شیرکاکائو چیزی بیش از دریافت کلسیم داره. در حین کالری کم انرژی خیلی بالایی بهت میده. کاکائو ویتامین، کلسیم و مواد معدنی مفیدی داره که در ترکیب با شیر اثری به مراتب بهتر از نوشیدنی های تبلیغاتی برای بعد از تمرینه!
برای دریافت رایگان باقی 12 ماده غذایی برتر برای فیتنس بانوان به پیج زیر مراجعه فرمایید:
http://fitsho.ir/12-top-fitness-food-for-women
راه اندازی و مدیریت یک فستفود، گزینه خوبی برای شروع یک کسب و کار کوچک است. همچنین روشهای زیادی برای گسترش راه اندازی فست فود وجود دارد و الزاماً همان منوی اولیه، ملاک عمل طولانی مدت در این کسب و کار نخواهد بود. با کمی آیندهنگری میتوانید با اجاره محل، خرید تعداد محدودی تجهیزات فستفود و استخدام نیروی انسانی لازم، رستوران خود را راهاندازی کنید. اما اداره و توسعه یک فستفود، مانند هر کسب و کار دیگری، نیاز به تحقیق و برنامهریزی دارد.
مرحله اول: تشخیص ارتباط بین محل و منوی فست فود
قیمت منویی که در نظر دارید آن را برای فست فود خود ارائه دهید و همچنین نوع غذاهای موجود در منو ممکن است مخاطبین خاصی را شامل شوند، الزاما در همه محلها قیمت پایین مشتریان بیشتری به همراه نخواهد داشت و البته قیمت بالای منو در بسیاری از مناطق شهری منجر به کسادی کسب و کار شما خواهد شد. به یاد داشته باشید سود خالص کسب و کار شما حاصل ضرب تعداد مشتریان شما در حاشیه سود شماست.
در این مرحله، شما تشخیص خواهید داد که برای منوی شما چه محلی مناسب تر است یا برای محلی که انتخاب نمودهاید چه منویی مناسب تر است!
مرحله دوم: تشخیص ارتباط بین تجهیزات فست فود، متراژ آشپزخانه و توسعه کسب و کار
پس از محاسبه ی حجم مورد نیاز لوازم و تجهیزات فست فود خود برای تاسیس در صورتی که قصد جابجایی ندارید و به توسعه فکر میکنید به این موضوع فکر کنید که اگر مشتریان من به X تعداد برسد به چه تجهیزات جدیدی نیازمندم و در نهایت بر اساس نکات فوق جایی را انتخاب نمایید که چه در مرحله تاسیس و چه در مرحله توسعه کمبود فضا مانع رسیدن شما به اهدافتان نشود.
مرحله سوم: قوانین و مجوزها
درباره موارد مربوط به اداره بهداشت و اماکن، به طور کامل تحقیق کنید. بهترین مشاور شما در این زمینه اتحادیه فست فود (اسم رسمی آن: اتحادیه صنف اغذیه فروشان و مواد غذایی) است که مجوز کسب خود را نیز از آنجا باید دریافت کنید، حتما هنگام عقد قرارداد ملک خود شرط کنید که تا مدتی مثلا یک ماه در صورتی که این محل به دلیل مشکلات صنفی یا اماکنی موفق به کسب مجوز نشد قرارداد را فسخ خواهید کرد (دلیل این امر این است که برای مراجعه مامورین منعقد شدن سند اجباری است) حتی در مورد محل پارک پیک خود در صورتی که غذا را به صورت بیرون بر نیز ارائه میکنید، هم چارهای بیاندیشید. در مورد مسائل بهداشتی اداره بهداشت قبل از باز شدن فستفود میتواند دستورالعملهای لازم را به شما ارائه دهد.
مرحله چهارم
با بهره مندی از یک مشاور متخصص چیدمان آشپزخانه خود را طراحی نمایید. محل قرار گیری میزها، پیشخوان و تجهیزات مورد نیاز، ترافیک محل، رفت و آمد و دیگر موارد در انتخاب محل فستفود تاثیرگذارند.
مرحله پنجم
در مورد شرکتی که قصد خرید تجهیزات فست فود خود را از وی دارید تحقیق کنید، پیشنهاد میشود برای کاهش هزینه و سهولت دسترسی به خدمات پس از فروش به جای خرید از واسطهها از کارخانهها و کارگاهها خرید کنید، تنبلی نکنید! شما قرار است سرمایه کسب و کار خود را تا چندین سال تهیه نمایید بنا بر این به صورت حضوری به کارگاهها سر بزنید و قرارهای خود را در محل ساخت بگزارید، از کیفیت مواد اولیه و به ویژه استیل به کار رفته در تجهیزات فست فود و همچنین مدت زمان گارانتی محصولات مطمئن شوید و سپس اقدام به خرید کنید.
مرحله ششم
برای حساب بانکی و خدمات پرداخت از طریق کارت شتاب، دریافت دستگاه پُز، وب سایت فست فود خود و... پیش از تاسیس اقدام کنید چرا که در چند ماه اول پس از تاسیس به دلیل تجربه کردن مسائل گوناگون فرصت برای این چنین موارد برای شما بسیار محدود است.
مرحله هفتم
استخدام و آموزش نیروی انسانی. هر چه قدر هم که نیروی انسانی آموزش دیده باشد، هر نوع تجهیزات فستفود از جمله تجهیزات آماده سازی فستفود، یا تجهیزات پخت فستفود مانند فر پیتزا نیاز به آموزش و یادگیری دارند. نیروی انسانی بسیار کارآزموده و نیروی انسانی ساده، جزو ملزومات شروع یک فستفود هستند. همواره در کنار سرآشپز خود حداقل دو دستیار ماهر قرار دهید و اجازه ندهید که سرآشپز خود همه امور تخصصی مربوط به پخت را بر عهده گیرد، به یاد داشته باشید مشتریان مریض شدن یا مرخصی رفتن آشپز را درک نخواهند کرد، آنها تغییر در طعم غذای شما را درک میکنند، پس اجازه ندهید طعم محصولات غذایی شما به نیرو انسانی شما وابسطه شود و حداقل 3 نفر در آشپزخانه باید به طور یکسان توانمندی آماده سازی کلیه منوی شما را داشته باشند.
مرحله هشتم
به روشهای تبلیغاتی و اطلاع رسانی خود فکر کنید، تبلیغات، رکن اصلی شروع یک کسب و کار است. چاپ تراکت، تبلیغات چاپی و تبلیغات در محیطهای مجازی، میتوانند در رشد و گسترش مشتریان شما تاثیرگذار باشند.
مرحله نهم
برای افتتاحیه برنامه ریزی کنید و بجای رشد تدریجی اجازه دهید تا ظاهر شلوغ فست فود شما در دید مشتریان ثبت شود.